Integritetspolicy / cookies

Integritetspolicy

Vi på Fotvitalitet & Kroppsvitalitet i Sverige arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd och därmed värna om din personliga integritet som kund. På nedanstående rader förklarar vi hur vi arbetar med vår integritetspolicy, hur vi samlar in och använder din personliga information. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har eventuella frågor eller funderingar: [email protected].

Genom att ge oss dina uppgifter garanterar du oss att du är över 18 år.

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in när du som kund gör ett köp hos oss?

Vi, det svenska företaget Fotvitalitet och Kroppsvitalitet i Sverige - Corpus Effectum AB, org.nr 559253-9752 behandlar uppgifter som du som kund själv lämnat till oss när du handlar eller besöker vår webbutik – hemsida www.fotvitalitetochkroppsvitalitetisverige.se, eller kommunicerar med oss eller när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

Personuppgifter: Vid din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja och tillhandahålla den service du kan förvänta dig av oss.

Vi ansvarar för de personuppgifter du som kund lämnar till oss, i enlighet med gällande lagar samt dataskyddsbestämmelser, GDPR. Vi behandlar alltid personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning, med respekt för den personliga integriteten samt att all personuppgiftshantering vilar på en laglig grund. Du som kund har självklart rättigheten att begära information om de personuppgifter vi samlar om dig vid köp av produkter från oss.

Följande personuppgifter hanterar vi som du lämnar vid ditt köp eller via vår webbadress:

Folkbokföringsnamn, personnummer (Klarna Bank AB, se under köpevillkor där finner ni Klarna Banks användarvillkor, Policy), Kontaktuppgifter som adress, e-post och telefonnummer, Betalningshistorik, Betalningsinformation, Din Korrespondens, Uppgifter om köp, tid, datum vid köp, köptillfälle, reklamationer eller andra fel/klagomål.

Rättsliga förpliktelser/Laglig grund: Insamling av dina personuppgifter utförs enligt lag. Om ni som kund inte lämnar uppgifterna kan vår rättsliga skyldighet inte fullgöras och därmed tvingas neka dig köpet.

Vem har tillgång och behandlar dina uppgifter som du lämnar på vår webbsida eller i direktsamtal med oss?

För att vi ska kunna erbjuda och leverera varor till er som kund på bästa sätt, har vi samarbetspartners/företag som vi delar din information med som du lämnar till oss, dina personuppgifter. Dessa samarbetspartners/företag är s.k. personuppgiftsbiträden som behandlar informationen för vår räkning.

Nedanstående personuppgiftsbiträden är nödvändiga parter, dessa kan vi komma att dela dina personuppgifter med. Personuppgiftsbiträden är de företag med personal som hjälper oss med betallösningar (ex. Klarna bank, all betalning sker via Klarna Bank, se information under Köpevillkor där finner ni information om Klarna bank, användarvillkor, sekretess mm.), Logistikföretag/Transportföretag (som sköter transporten av dina varor), IT-tjänster (företag som hanterar teknisk support, nödvändig drift och underhåll av våra IT-lösningar). Dessa samarbetspartners/företag: Personuppgiftsbiträden involveras enbart för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden inför dig som kund. Personuppgiftsbiträderna är företag som har stor erfarenhet att samarbeta i dessa frågor och som arbetar med stor säkerhet och sekretess.

Du som kund har rättigheten att begära rättelse av felaktiga eller saknade uppgifter, samt rättighet att få dina uppgifter raderade. Radering kan ske om de lämnade uppgifterna inte längre behövs för de ändamål de är samlade för, ex. köp (rättslig förpliktelse)

För att kunna fullfölja företagets rättsliga förpliktelser, delar vi även dina personuppgifter med vissa företag som är självständigt personuppgiftsansvariga. Detta innebär att det inte är vi som styr hur informationen som lämnas till företaget ska behandlas.  Företag som erbjuder betallösningar (Klarna Bank), Företag som ombesörjer allmänna varutransporter (Speditörer/Logistikföretag samt Statliga myndigheter såsom (Polisen, Skattemyndigheten eller andra myndigheter).

Hur skyddar vi dina personuppgifter på vår webbplats?

För att dina personuppgifter som skickas till vår webbplats inte ska läsas av utomstående, krypteras all sådan information och skickas via en säker anslutning.

Vad är en cookies?

En webbkaka, kakfil eller kaka, ofta benämnd cookie, är en liten datafil som en webbserver sparar i en webbplatsbesökares dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till information och även att hålla reda på besökarens preferenser eller identitet.

På en webbplats som säljer varor används kakor för att göra det smidigt att handla. Med hjälp av kakor kan webbplatsen hålla reda på vilka varor du har ”lagt i din varukorg” Med hjälp av kakor kan webbplatser registrera vilka användare som har besökt sida/sidor.

Denna webbplats använder cookies för att hantera ditt köp. Om du blockerar cookies kan du ej handla i butiken men fortfarande titta på sidorna i webbutiken.

Du kan ställa in din webbläsare för att vägra alla eller vissa cookies eller att den varnar dig när webbplatser ställer in eller öppnar cookies.

Vi använder cookies för att hantera artiklar i varukorgen, inloggning på ” mina sidor” och för vissa funktioner som endast ska visas en gång per besök på din webbläsare och senare komma tillbaka till butiken. Information om inloggning på ”mina sidor” lagras i en så kallad sessionscookie och raderas därför när du stänger din webbläsare. Dessa cookies innehåller inte identifierande information om vem du är.

Adress/Kontaktuppgifter för Fotvitalitet & Kroppsvitalitet i Sverige

Fotvitalitet & Kroppsvitalitet i Sverige

Corpus Effectum AB – Org. Nr. 559253-9752

Toredalsvägen 26

144 63 Rönninge

E-post adress: [email protected].

Telefon: 076 853 11 48